Over Roelie

Ik ben natuurgeneeskundig- en bioresonantie therapeut. In september 2016 ben ik gestart met de 5-jarige opleiding voor klassiek homeopaat aan de Homeopathie Academie Nederland in Almelo en in juni 2021 heb ik mijn diploma gehaald en mag ik mij ook Klassiek Homeopaat noemen. De homeopathie gaat daarom ook steeds een grotere rol spelen in mijn praktijk. 

Naast het behandelen van mensen bied ik ook behandelingen met bioresonantie voor dieren aan. Op de pagina Dieren staat meer informatie.

Voor wie?

In mijn praktijk bied ik ondersteuning bij diverse klachten, symptomen en ziektebeelden. Mocht je meer willen weten over de behandelingen dan kun je altijd even bellen of mailen. Kijk voor mijn gegevens op de contactpagina.

Werkwijze

Het is voor mij als holistisch therapeut erg belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen en alle componenten die kunnen meespelen met een klacht helder te krijgen. Daarom wordt tijdens het eerste consult in een gesprek alles in kaart gebracht. Dat kunnen vragen zijn die gerelateerd zijn aan je klacht(en) maar ook andere zaken die mogelijk een rol kunnen spelen. Is er al een reguliere diagnose gesteld dan gaan we hier op in. Het eerste consult is ook direct de eerste behandeling.

Hoeveel behandelingen nodig zijn is van te voren niet aan te geven omdat ieder mens weer verschillend is, het ligt ook aan de soort behandeling, homeopathie of bioresonantie of een combinatie van beide. Tussentijds wordt er geëvalueerd over de voortgang. En uiteraard maakt de client beslissing om door te gaan of te stoppen met de behandeling.