Over Roelie

Ik heb sinds 2010 een praktijk voor natuurgeneeskunde en bioresonantie, sinds 1 juli 2021 is daar ook homeopathie bij gekomen zodat mijn behandelmogelijkheden gegroeid zijn. Homeopathie gaat daarom ook een steeds grotere rol spelen in mijn praktijk. 

Met ingang van juli 2022 hoop ik Trainer Hormoonfactor te zijn en dan kan ik op het gebied van hormonen ook veel meer betekenen voor mensen. 

Naast het behandelen van mensen bied ik ook behandelingen met bioresonantie voor dieren aan. Op de pagina Dieren staat meer informatie.

Voor wie?

In mijn praktijk ontvang ik mensen met uiteenlopende klachten zoals onder andere darmklachten, allergieën, hoofdpijn/migraine, hormonale klachten, huidaandoeningen, vermoeidheid, slaapproblemen, depressie, burn-out, stress, pijnklachten. Vaak zijn er al diverse onderzoeken gedaan en is er van daaruit geen duidelijke aanwijzing voor de klachten te vinden, mijn doel is om meer inzicht te geven in de oorsprong van de klachten zodat mensen zelf iets aan hun klachten kunnen doen en waarbij homeopathie en/of bioresonantie ondersteunend kan werken.

Werkwijze

Het is voor mij als holistisch therapeut erg belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen en alle componenten die kunnen meespelen met een klacht helder te krijgen. Daarom wordt tijdens het eerste consult in een gesprek alles in kaart gebracht. Dat kunnen vragen zijn die gerelateerd zijn aan je klacht(en) maar ook andere zaken die mogelijk een rol kunnen spelen. Is er al een reguliere diagnose gesteld dan gaan we hier op in. Het eerste consult is ook direct de eerste behandeling. Over het algemeen stuur ik van te voren een mail 

Hoeveel behandelingen nodig zijn is van te voren niet aan te geven omdat ieder mens weer verschillend is en hoe lang de klacht al aanwezig is, het ligt ook aan de soort behandeling, homeopathie of bioresonantie of een combinatie van beide. Tussentijds wordt er geëvalueerd over de voortgang.