Over Roelie

Even voorstellen: ik ben Roelie Veger en ik woon samen met mijn vriend en hond in Assen. Ik ben natuurgeneeskundig- en bioresonantie therapeut. Daarnaast heb ik een orthomoleculaire opleiding gevolgd. In september 2016 ben ik gestart met de 5-jarige opleiding voor klassiek homeopaat aan de Homeopathie Academie Nederland in Almelo.

Naast het behandelen van mensen bied ik ook behandelingen met bioresonantie voor dieren aan. Op de pagina Dieren staat meer informatie.

Voor wie?

In mijn praktijk bied ik ondersteuning bij diverse klachten, symptomen en ziektebeelden. Mocht je meer willen weten over de behandelingen dan kun je altijd even bellen of mailen. Kijk voor mijn gegevens op de contactpagina.

Werkwijze

Het is voor mij als holistisch therapeut erg belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen en alle componenten die kunnen meespelen met een klacht helder te krijgen. Daarom wordt tijdens het eerste consult een anamnese (vragenlijst) afgenomen om alles in kaart te brengen. Dat kunnen vragen zijn die gerelateerd zijn aan je klacht(en) maar ook andere zaken die mogelijk een rol kunnen spelen. Het gaat om een inventarisatie van je klachten en je wensen/verwachtingen. Is er al een reguliere diagnose gesteld dan gaan we hier uitgebreid op in. Bij gebruik van reguliere medicatie deze middelen graag meenemen. Het eerste consult is ook direct de eerste behandeling.

Hoeveel behandelingen nodig zijn is van te voren niet aan te geven maar over het algemeen zijn dit drie tot vijf behandelingen. Tussentijds wordt er wel telkens geƫvalueerd over de voortgang.