Als onderdeel van een groep homeopaten hebben wij onze krachten gebundeld om een bijdrage te kunnen leveren aan het ondersteunen op een natuurlijke manier van de weerstand, zeker ook belangrijk bij de huidige coronacrisis. 

Daarom hebben wij een weerstandsset samengesteld die bestaat uit 6 homeopathische middelen die gericht zijn op het verhogen van de vitaliteit en de weerstand en daarnaast ondersteunen ze bij de eerste symptomen van een virale infectie. De middelen zijn vergezeld van een instructie waarin staat uitgelegd hoe, wanneer en welke middelen je kunt gaan gebruiken.   

De set dient ter ondersteuning en is geen garantie dat je geen Corona krijgt. Het is bedoeld om je lichaam in een betere conditie te brengen zodat je afweersysteem goed uitgerust is om virale infecties te lijf te gaan. We wijzen je erop reguliere zorg te raadplegen indien zich klachten bij je voordoen die op Corona wijzen. Dat betekent wanneer de koorts hoger is dan 38 graden en je hoest of moeilijk ademt.

Voor bestellingen of bij vragen staan wij als collectief voor je klaar. Je kunt mailen naar info@roelieveger.nl. We proberen je binnen 2 uur te beantwoorden. De set kost € 15,= plus € 2,= verzendkosten. Als je een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag verzonden. Ophalen kan uiteraard ook. 

Deze weerstandsset kan beter niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar, wij adviseren in dat geval eerst contact op te nemen met het hierboven genoemde mailadres of een klassiek homeopaat bij je in de buurt.

Denk ook tijdens deze periode aan ondersteunende suppletie zoals Vitamine C, D, Echinacea en Zink. Kijk voor meer informatie op dit onderdeel van mijn website: De andere kant van griep.