Dieren

Wil je je (huis)dier laten behandelen?

Elk dier heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. Energie is onzichtbaar en bioresonantie heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie. Energie uit zich in frequenties en golfpatronen, dit kan mysterieus lijken, want je kunt ze niet zien. Om een voorbeeld te geven hoe dat kan werken nemen we een spons waar water op gegoten wordt. Eerst neemt de spons het water op, maar na een tijdje lekt het water door de spons heen. De cellen van een lichaam zijn net als sponzen. Zij houden naast water ook energie vast. Gezonde cellen kunnen meer energie vasthouden dan ongezonde cellen. Door het meten van de tijd die nodig is om energie door de cellen te sturen, kun je vaststellen of cellen gezond zijn, leeg of gestresst. Cellen in het lichaam zijn altijd bezig met energie-uitwisseling: als een soort pomp die in- en uitpompt. Deze beweging van energie is een cyclus van vullen en loslaten, bij een natuurlijke en gezonde organisatie van het lichaam heeft het karakteristieke frequenties. Bioresonantie maakt alleen maar gebruik van frequenties. Je kunt er verstorende dingen mee opsporen maar ook testen welke frequenties helend kunnen werken.  Dus, welke frequentie zorgt ervoor dat de cellen minder energie vasthouden en welke zorgt voor een betere energie-doorstroming.

Ook kan een allergie voor een bepaalde stof worden gemeten, of een belasting door een virus, bacterie, parasiet, schimmel, litteken, trauma, narcose of een vaccinatie. En er kan geanalyseerd worden welke voedingsmiddelen een belasting vormen voor je dier. Dit kan te maken hebben met bepaalde toevoegingsmiddelen in deze voeding of door diverse andere factoren. Verkeerde voeding is een veroorzaker van veelvoorkomende klachten zoals die van het spijsverteringskanaal en de huid.

Hoe werkt het?

Om dieren zo min mogelijk stress te bezorgen test ik met haar- en speekselmonsters. Het dier hoeft dus niet naar de praktijk te komen. De lichaams-monsters bevatten de informatie (de frequenties) van het dier (en wat de mogelijke verstoringen zijn) maar de haren moeten daarvoor wel wortels bevatten en alle monsters mogen niet ouder dan 72 uur zijn omdat de test anders niet meer representatief is. Dan is de informatie (de frequenties) nl verloren gegaan. Het speekselmonster kan genomen worden door een wattenstaafje door de bek te halen. Het haar en het wattenstaafje met speeksel graag verpakt aanleveren. Via de monsters wordt dan een test gedaan waarbij inzichtelijk wordt wat verstorend en wat helend is voor dit specifieke dier. Van te voren mail of stuur ik een kleine vragenlijst die ik graag samen met de monsters retour ontvang. Alles kan per post verzonden worden maar langs brengen kan natuurlijk ook.

Bij het testen kunnen ook voer en supplementen getest worden. Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en de te testen stoffen kan worden gekeken welk voer of supplement geschikt is voor je dier. En dus ook welk voer je juist niet zou moeten geven. Dit is met name bij allergieën een simpele manier om geschikt voer te vinden. Feit is wel dat alle allergische reacties vanuit het immuunsysteem komen en dit zal behandeld c.q. ondersteund/versterkt moeten worden. Een goed functionerend immuunsysteem is van essentieel belang.

Maak aparte zakjes van alle voer/snacks enz dat je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur of neem ze mee. Krijgt je dier medicijnen of supplementen? Dan graag van ieder medicijn/supplement 1 tablet/capsule meegeven, dan kan getest worden of het medicijn of supplement verstorend of juist opbouwend werkt. Graag per middel apart verpakt met de naam op het zakje. De uitslag van de analyse ontvang je via de mail of per post, het ligt eraan wat je voorkeur heeft. Van de behandeling wordt met behulp van de gevonden verstoringen een homeopathische remedie gemaakt op basis van individuele frequenties die nodig zijn om het immuunsysteem van het dier te herstellen en in balans te brengen. Het is dus een remedie met een unieke samenstelling die heel specifiek voor dit dier van toepassing is. De remedie is op basis van lactosekorrels en gedurende een aantal weken dienen de korrels 2 x per dag gegeven te worden. Laat de korrel(s) in een klein beetje water oplossen en meng de vloeistof door het voer. Advies is om ze ‘s morgens en ‘s avonds bij het eten te geven.

Tarieven

Bioresonantietest plus behandeling:

  • 1e behandeling uitgebreid (inclusief asyrakorrels + kort verslag per mail) € 87,50
  • Vervolgbehandeling uitgebreid (inclusief asyrakorrels + kort verslag per mail): € 63,50
  •