Bioresonantie

Asyra

Metingen en behandelingen doe ik o.a. met het Asyra Pro systeem, een combinatie van bioresonantie en homeopathie.

De Asyra Pro functioneert door middel van fotonen en bio-energetica. Fotonen zijn onzichtbare lichtstralen, net zoals röntgenstraling, maar ze kunnen ook informatie transporteren. Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. Energie is onzichtbaar en bioresonantie heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie. Een bioresonantie-apparaat stelt geen diagnose maar wordt ingezet als diagnostisch hulpmiddel ten behoeve van analyse van de klacht(en). Ook kan het ingezet worden als behandelmethode, samen met overige natuurgeneeskundige of orthomoleculaire adviezen. Of met homeopathische middelen. Zie hiervoor mijn aparte website: https://roelieveger.nl/.

De behandeling

De behandeling met bioresonantie is erop gericht blokkades op te sporen, het lichaam te ontgiften, het herstellen van de darmflora, het bevorderen van de spijsvertering, het in balans brengen van het immuunsysteem, het testen van alles wat het lichaam belast en te zoeken wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de ziekmakende verstoringen zijn in het lichaam en daarnaast worden er testen gedaan op voedings-intoleranties, vitamines, mineralen, hormoonspiegels en meer. Deze holistische aanpak richt zich op het activeren van het zelfgenezend vermogen.

Er wordt van de behandeling een homeopathische remedie gemaakt op basis van individuele frequenties die nodig zijn om het immuunsysteem te herstellen en in balans te brengen. De remedie is op basis van water en alcohol of een imprint op lactosekorrels en bevat balancerende frequenties die voor iedereen weer verschillend zijn. Gedurende een aantal weken dienen de druppels/korrels 2 x per dag ingenomen worden.

Vast een voorproefje? Voorbeeldfilmpje van een behandeling met Asyra

Bicom Optima

Daarnaast beschik ik over de Bicom Optima, deze gebruik ik o.a. bij het behandelen van allergieën en bij acute klachten en vaak in combinatie met de Asyra. Met de Bicom kunnen vele belastingen en stoffen getest en behandeld worden. Ik heb in mijn praktijk de beschikking over diverse testbuisjes. Elk buisje is met één of meerdere stoffen gevuld maar je kunt ook zelf voeding of andere stoffen meenemen en laten testen.

Babies/Kinderen

Bij babies en kleine kinderen is het aan te raden om een test/behandeling via een speekselmonster te doen omdat bij babies de staven in de luier moeten en dit kan het kind als vervelend ervaren en het meten duurt voor kinderen vaak te lang. Zie voor verdere uitleg de pagina over het testen via speekselmonsters.