Bioresonantie via speekselmonster

Wil je een bioresonantie-behandeling maar kun of wil je niet komen?

Ook ivm de coronacrisis bied ik nu een test of een test in combinatie met een behandeling aan op basis van een biologisch monster (speeksel).

Is het echt mogelijk dat je kunt testen met een speekselmonster?

Ja dat kan echt omdat het een energetische test is. Het woord ‘energetisch’ is niet op strikte wijze gerelateerd aan energie zoals het in de natuurkunde wordt toegepast. In plaats daarvan gebruiken we de term losjes om te refereren aan aspecten van het menselijk functioneren die niet alleen biomechanisch (zoals gewrichten, spieren en beweging) of biochemisch (voedingsstoffen, proteïnen, hormonen en oxidatie) zijn. Het functioneren van het menselijk lichaam wordt geregeld door informatiesignalen. Als we reacties krijgen van een bio-energetisch testapparaat, dan is de informatie een mengeling van gegevens over de fysieke, chemische, emotionele en mentale staat van lichaam en geest.

Hoe werkt het?

De test wordt uitgevoerd op basis van een speekselmonster. Je hoeft voor deze test/behandeling niet naar de praktijk te komen. Het speekselmonster bevat de energetische informatie van je lichaam (zie ook hierboven) en zo kan er gemeten worden zonder dat je fysiek in de praktijk aanwezig hoeft te zijn. Het monster liefst niet ouder dan 96 uur (4 dagen) omdat de test anders minder representatief kan zijn. Je kunt je aanmelden via mail of telefonisch (dan ontvang ik graag je naam, adres, geboortedatum en of en bij wie je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt) maar je kunt ook in mijn afsprakenkalender een melding maken (zie verder naar onderen bij “De verschillende testen”), daar ontvang ik automatisch bericht van. Dan heb ik samen met het speekselmonster alle gegevens tot mijn beschikking zodat ik direct aan de slag kan.

Ben je een nieuwe client? Dan mail ik van te voren een vragenlijst die ik graag samen met het monster of per mail retour ontvang. Het monster kan per post verzonden worden maar langs brengen kan ook.

Als je kiest voor een behandeling en je gebruikt supplementen dan kunnen die ook getest worden. Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en het supplement kan worden gemeten welk supplement geschikt is. En of het fysiek ingenomen moet worden of dat het voldoende is om energetisch mee te nemen in de behandeling. Maak aparte zakjes van alle supplementen die je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur ze mee.

Het is mogelijk dat uit de test een reactie op voeding naar voren komt of weet je zelf al of je op bepaalde voeding reageert. Vaak heeft een reactie op voeding te maken met een onderliggend probleem. Feit is wel dat allergische reacties vanuit het immuunsysteem komen en hier zal aandacht aan besteed moeten worden. Dit kan op diverse manieren en is altijd voor ieder individu weer anders. Een goed functionerend immuunsysteem is van essentieel belang.

Naar aanleiding van de test wordt van de gevonden verstoringen en ondersteunende frequenties ondersteuning op korrels gezet. Dit is een samenstelling die specifiek voor jou van toepassing is en is ook bij iedere test/behandeling weer anders. Van de korrels kun je 2 maal daags 1 korrel gebruiken gedurende circa 5 weken. Dat betekent dat iedere keer dat je een korrel neemt je een stukje van de behandeling krijgt en zo gaat de behandeling nog een aantal weken door. De dag van de behandeling start je met het innemen van de korrels, het beste is ze onder de tong op te laten lossen of in een glas water laten oplossen en dit met kleine slokjes opdrinken. Het beste is om ze ‘s morgens vóór het ontbijt en ‘s avonds voor het slapen gaan op nuchter speeksel in te nemen. Na inname even in je mond laten zodat de ondersteunende frequenties direct opgenomen worden in je wangslijmvlies.

Het verslag van de test en de factuur ontvang je per mail en daarna wordt je speekselmonster vernietigd.

Hoe neem je een speekselmonster?

Dit voer je uit met een wattenstaafje van jezelf. Het speekselmonster kan genomen worden door een wattenstaafje grondig langs de binnenkant van beide zijden van je wangen te halen, gebruik hiervoor ook beide uiteinden van het wattenstaafje. Links met de ene kant en rechts met de andere kant. Het wattenstaafje met het wangslijmvlies graag apart verpakt aanleveren in een afgesloten boterhamzakje, een gripzakje of iets anders dat afsluitbaar is. De monsters graag niet rechtstreeks in aluminiumfolie verpakken. Bij het opsturen graag de afzender op de envelop zetten of een briefje met je naam in de envelop bijvoegen. Via de monsters wordt exact dezelfde test gedaan zoals hier omschreven: https://assenbioresonantie.nl/bioresonantie/.

Neem het speekselmonster bij voorkeur met zo nuchter mogelijk speeksel, dus ‘s morgens direct na het opstaan of 2 uur na een maaltijd.

Let op! Het is aan te raden om uiterlijk op woensdag je speekselmonster te versturen, dan wordt het zeker dezelfde week bezorgd en voer ik de test ook in die week uit, wordt het later verzonden dan is dit niet te garanderen in verband met de postbezorging die in sommige gevallen later plaatsvindt dan de bedoeling is.

De verschillende testen

Je kunt kiezen voor alleen een test of een test inclusief behandeling. In beide gevallen kun je een afspraak maken via deze link: https://calendly.com/assenbioresonantie/bioresonantietest-via-speekselmonster. Maak nadat je een keuze hebt gemaakt voor de datum en tijd in het volgende scherm een keuze voor de soort behandeling die je wenst. Ingave van datum en tijd is verplicht (tijd maakt niet zoveel uit), ik test zodra ik het monster het ontvangen, zorg wel dat het monster tijdig verzonden wordt. Let op: de datum van de “afspraak” is de datum van de test, zorg ervoor dat je het monster uiterlijk 1 dag daarvoor verstuurt.

De tarieven kun je vinden bij de pagina waar alle tarieven en vergoedingen staan.

Babies/Kinderen

Bij babies en kleine kinderen is het aan te raden om een test/behandeling via een speekselmonster te doen omdat bij babies de staven in de luier moeten en dit kan het kind als vervelend ervaren en het meten duurt voor kinderen vaak te lang.