Bioresonantietest met of zonder behandeling via speekselmonster oud

Wil je een bioresonantie-behandeling maar kun of wil je niet komen?

Ook ivm de coronacrisis bied ik nu een test of een test in combinatie met een behandeling aan op basis van een biologisch monster (speeksel).

Is het echt mogelijk dat je kunt testen met een speekselmonster?

Ja dat kan echt omdat het een energetische test is. Het woord ‘energetisch’ is niet op strikte wijze gerelateerd aan energie zoals het in de natuurkunde wordt toegepast. In plaats daarvan gebruiken we de term losjes om te refereren aan aspecten van het menselijk functioneren die niet alleen biomechanisch (zoals gewrichten, spieren en beweging) of biochemisch (voedingsstoffen, proteïnen, hormonen en oxidatie) zijn. Het functioneren van het menselijk lichaam wordt geregeld door informatiesignalen. Als we reacties krijgen van een bio-energetisch testapparaat, dan is de informatie een mengeling van gegevens over de fysieke, chemische, emotionele en mentale staat van lichaam en geest. 

Hoe werkt het?

De test wordt uitgevoerd op basis van een speekselmonster. Je hoeft voor deze test/behandeling niet naar de praktijk te komen. Het speekselmonster bevat de energetische informatie van je lichaam (zie ook hierboven) en zo kan er gemeten worden zonder dat je fysiek in de praktijk aanwezig hoeft te zijn. Het monster mag niet ouder dan 72 uur zijn omdat de test anders niet meer representatief is. Dan is de informatie nl. verloren gegaan. Houd hier rekening mee i.v.m. het opsturen van het monster, dus niet op zaterdag opsturen omdat het hier dan pas dinsdag binnen is. In principe doe ik speekseltesten op vrijdag en/of zaterdag dus bij voorkeur inzenden op donderdag, dan heb ik gelegenheid om vrijdag of zaterdag de test te doen. Je kunt je aanmelden via mail of telefonisch (dan ontvang ik graag je naam, adres, geboortedatum en of en bij wie je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt) maar je kunt ook in mijn afsprakenkalender een melding maken (zie verder naar onderen bij “De verschillende testen”), daar ontvang ik automatisch bericht van. Dan heb ik samen met het speekselmonster alle gegevens tot mijn beschikking zodat ik direct aan de slag kan.

Ben je een nieuwe client? Dan mail ik van te voren een vragenlijst die ik graag samen met het monster of per mail retour ontvang. Het monster kan per post verzonden worden maar langs brengen kan ook.

Als je supplementen gebruikt kunnen die ook getest worden. Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en het supplement kan worden gemeten welk supplement geschikt is. En of het fysiek ingenomen moet worden of dat het voldoende is om energetisch mee te nemen in de behandeling (als je kiest voor een test in combinatie met een behandeling). Voor nieuwe clienten: maak aparte zakjes van alle supplementen die je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur ze mee.

Gebruik je reguliere medicatie dan kan ik ook testen of deze goed resoneren. Dan hier ook graag van ieder medicijn 1 tablet/capsule mee sturen, elk medicijn ook weer apart verpakt. Deze test ik dan mee tijdens het eerste consult. Mocht een medicijn niet goed resoneren zal ik dat als zodanig vermelden maar ik zal nooit adviseren om ermee te stoppen. Dat mag alleen de arts die het medicijn heeft voorgeschreven. 

Ook wordt er naar voeding gekeken, welke voeding geeft een reactie op dit moment of langere tijd. En is het een intolerantie of een allergie. Indien van toepassing geef ik ook adviezen op het gebied van voeding. Vaak heeft een reactie op voeding te maken met een onderliggend probleem. Feit is wel dat allergische reacties vanuit het immuunsysteem komen en hier zal aandacht aan besteed moeten worden. Dit kan op diverse manieren en is altijd voor ieder individu weer anders. Een goed functionerend immuunsysteem is van essentieel belang.

Het verslag van de test ontvang je per mail. 

Naar aanleiding van de test wordt van de gevonden verstoringen en ondersteunende frequenties ondersteuning op korrels gezet (als je kiest voor een test in combinatie met een behandeling). Dit is een samenstelling die specifiek voor jou van toepassing is. Van de korrels kun je 2 maal daags 1 korrel gebruiken gedurende circa 5 weken. Dat betekent dat iedere keer dat je een korrel neemt je een stukje van de behandeling krijgt. De dag van de behandeling start je met het innemen van de korrels, het beste is ze onder de tong op te laten lossen of in een glas water laten oplossen en dit met kleine slokjes opdrinken. Het beste is om ze ‘s morgens vóór het ontbijt en ‘s avonds voor het slapen gaan op nuchter speeksel in te nemen. Na inname even in je mond laten zodat e.e.a. direct opgenomen worden in je wangslijmvlies.

Hoe neem je een speekselmonster?

Het speekselmonster kan genomen worden door een wattenstaafje grondig langs de binnenkant van beide zijden van je wangen te halen, gebruik hiervoor ook beide uiteinden van het wattenstaafje. Links met de ene kant en rechts met de andere kant. Het wattenstaafje met het wangslijmvlies graag apart verpakt aanleveren in een afgesloten boterhamzakje, een gripzakje of iets anders dat afsluitbaar is. De monsters graag niet rechtstreeks in aluminiumfolie verpakken. Via de monsters wordt exact dezelfde test gedaan zoals hier omschreven: https://assenbioresonantie.nl/bioresonantie/.

De verschillende testen

Tarieven

Test plus behandeling:

  • Volwassenen: eerste consult (nieuwe client): € 120,=. De verzendkosten (ca. € 2,50) worden aanvullend in rekening gebracht. 
  • Volwassenen: vervolgconsult (bestaande client): € 95,=. De verzendkosten (ca. € 2,50) worden aanvullend in rekening gebracht. 
  • Kinderen tot 12 jaar: eerste consult (nieuwe client): € 95,=. De verzendkosten (ca. € 2,50) worden aanvullend in rekening gebracht. 
  • Kinderen tot 12 jaar: vervolgconsult (bestaande client): € 60,=. De verzendkosten (ca. € 2,50) worden aanvullend in rekening gebracht. 
  • Algemeen: eerste consult zonder hulpvraag (check-up): € 105,=. De verzendkosten (ca. € 2,50) worden aanvullend in rekening gebracht. 

Test zonder behandeling:

  • Volwassenen: eerste test (nieuwe client): € 110,=
  • Volwassenen: vervolgtest (bestaande client): € 90,=
  • Kinderen tot 12 jaar: eerste test (nieuwe client): € 85,=
  • Kinderen tot 12 jaar: vervolgtest (bestaande client): € 55,=
  • Doorverwijzing via Rositta Kliniek: € 75,=