Wil je een bioresonantie-behandeling maar kun of wil je niet komen?

Ook ivm de coronacrisis bied ik nu behandelingen aan op basis van een biologisch monster (speeksel).

Hoe werkt het?

Het is mogelijk om met haar- en speekselmonsters te testen, meestal is alleen een speekselmonster al afdoende. Dus deze in ieder geval meesturen. Je hoeft voor deze test/behandeling niet naar de praktijk te komen. De biologische monsters bevatten de informatie (de frequenties) van je lichaam en zo kan er gemeten worden zonder dat je fysiek in de praktijk aanwezig hoeft te zijn. De haren moeten daarvoor wel wortels bevatten en alle monsters mogen niet ouder dan 72 uur zijn omdat de test anders niet meer representatief is. Dan is de informatie nl. verloren gegaan. Houd hier rekening mee i.v.m. het opsturen van de monsters, dus niet op zaterdag opsturen omdat het hier dan pas dinsdag binnen is. In principe doe ik speekseltesten op vrijdag en/of zaterdag dus bij voorkeur inzenden op donderdag, dan heb ik gelegenheid om vrijdag of zaterdag de test te doen. Van te voren graag je naam, adres, geboortedatum en mailadres doorgeven en of en bij wie je eventueel een aanvullende ziektekostenverzekering hebt. Dan heb ik samen met het speekselmonster alle gegevens tot mijn beschikking zodat ik direct aan de slag kan.

Ben je een nieuwe client voor een test in combinatie met een behandeling? Dan stuur of mail ik van te voren een vragenlijst die ik graag samen met de monsters of per mail retour ontvang. De monsters kunnen per post verzonden worden maar langs brengen kan ook.

Als je supplementen gebruikt kunnen die ook getest worden. Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en het supplement kan worden gemeten welk supplement geschikt is. En of het fysiek ingenomen moet worden of dat het voldoende is om energetisch mee te nemen in de behandeling. Voor nieuwe clienten: maak aparte zakjes van alle supplementen die je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur ze mee.

Gebruik je reguliere medicatie dan hier ook graag van ieder medicijn 1 tablet/capsule mee sturen, elk medicijn ook weer apart verpakt. Deze test ik namelijk ook tijdens het eerste consult.

Ook wordt er naar voeding gekeken, welke voeding geeft een reactie op dit moment of langere tijd. En is het een intolerantie of een allergie. Indien van toepassing geef ik ook adviezen op het gebied van voeding. Vaak heeft een reactie op voeding te maken met een onderliggend probleem. Feit is wel dat allergische reacties vanuit het immuunsysteem komen en hier zal aandacht aan besteed moeten worden. Dit kan op diverse manieren en is altijd voor ieder individu weer anders. Een goed functionerend immuunsysteem is van essentieel belang.

De uitslag van de analyse ontvang je via de mail of per post, afhankelijk van je voorkeur.

Naar aanleiding van de test wordt van de gevonden verstoringen en ondersteunende frequenties ondersteuning op korrels gezet. Dit is een samenstelling die specifiek voor jou van toepassing is. Van de korrels kun je 2 maal daags 1 korrel gebruiken gedurende 5 weken. Dat betekent dat iedere keer dat je een korrel neemt je een stukje van de behandeling krijgt. De dag van de behandeling start je met het innemen van de korrels, het beste is ze onder de tong op te laten lossen of in een glas water laten oplossen en dit met kleine slokjes opdrinken. Het beste is om ze ‘s morgens vóór het ontbijt en ‘s avonds voor het slapen gaan op nuchter speeksel in te nemen. Na inname even in je mond laten zodat e.e.a. direct opgenomen worden in je wangslijmvlies.

Voor mensen die een doorverwijzing hebben via de Rositta kliniek: in overleg met de Rositta kliniek worden geen korrels toegezonden, het betreft hier alleen een test (dus geen behandeling) en een analyse die via mail wordt toegezonden.

Hoe neem je een speekselmonster?

Het speekselmonster kan genomen worden door een wattenstaafje grondig langs de binnenkant van beide zijden van je wangen te halen, gebruik hiervoor ook beide uiteinden van het wattenstaafje. Links met de ene kant en rechts met de andere kant. Het wattenstaafje met het wangslijmvlies (en eventueel aanvullend haar met wortel) graag apart verpakt aanleveren in een afgesloten boterhamzakje, een gripzakje of iets anders dat afsluitbaar is. De monsters graag niet rechtstreeks in aluminiumfolie verpakken. Via de monsters wordt exact dezelfde test gedaan zoals hier omschreven: https://assenbioresonantie.nl/bioresonantie/.

Tarieven

Voor deze test (uitsluitend in combinatie met een behandeling) geldt voor bestaande cliënten een korting van € 10,= op het totaalbedrag en voor nieuwe cliënten een korting van € 5,= op mijn uurtarief. De verzendkosten (€ 1,50) worden aanvullend in rekening gebracht. Ophalen kan uiteraard ook.